Agencija za nekretnine i Investiranje u gradnju
HR EN

Angora projekt d.o.o.

Dobrodošli na web stranicu Angora projekt d.o.o.

 

Angora projekt d.o.o je privatna, više-dimenzionalna tvrtka specijalizirana za pružanje širokog raspona visoko kvalitetnih proizvoda i usluga. Od našeg osnutka 1994. do danas, uspješno smo asistirali mnogim europskim i američkim tvrtkama.

Tvrtka je podijeljena u dva glavna odjela: Nekretnine i Profesionalne usluge.

Odjel za nekretnine sastoji se od sljedećih segmenata: 

  • Agencija za nekretnine – Angora projekt d.o.o. licencirana je od strane Hrvatske gospodarske komore (HGK) i kao takva udovoljava svim EU propisima. Agencija je uspješno prodala preko 300 nekretnina tijekom zadnjih 5 godina, zastupajući mnoge vodeće hrvatske investitore u gradnji nekretnina te mnoge zadovoljne privatne i korporacijske kupce.

 

  • Investiranje u gradnju – Angora projekt d.o.o. investira u razvoj visoko kvalitetnih stambenih zgrada u Zagrebu. Trenutno je u izgradnji stambena zgrada na Kajzerici. Budući planovi uključuju širenje u Istru na način da se grade «pametne», samoodržive kuće za odmor, za prodaju ili iznajmljivanje.

Odjel profesionalnih usluga uključuje: 

  • Angora konzalting usluge – kombinirajući naša opsežna znanja o razvoju poslovanja, marketingu i oglašavanju, rješavamo probleme naših klijenata na poduzetničkom putu razvoja, marketinga i plasmana njihovih proizvoda i usluga do tržišta. U suradnji s našim profesionalnim partnerima u mogućnosti smo osigurati kompletno „full-service“ rješenje mnogim poduzetnicima iz raznih industrijskih sektora.

 

  • Angora poslovnog centra – Angora office center (AOC) predstavlja moderan, efikasan i tehnički napredan ured za male i srednje poduzetnike, start-up tvrtke, osobe koji rade od kuće, mobilne profesionalce, samostalne djelatnike i sve one kojima je potreban prezentativan i funkcionalan radni prostor.

 

Angora office center nudi jedinstveni poslovni prostor sačinjen od:
– uredskih prostorija
– najsuvremenijih tehnologija
– široke lepeze profesionalnih usluga
– mnogih ostalih poslovnih pogodnosti 

 

Gradnja i uređenje interijera

Uz investiranje u stanogradnju, Angora projekt d.o.o. također nudi mogućnost gradnje i uređenja objekata raznih namjena.

Naša specijalnost su završni radovi u gradnji uključujući uređenje roh-bau prostora do pune funkcionalnosti te adaptacije starih nekretnina (modernizacija stanova u centru Zagreba, vila na moru itd.). 

Pročitajte detaljnije

Angora Projekt © 2016 Sva prava pridržana.